Keresés...

Groeneveld introduceert volgende fase transportautomatisering

Groeneveld ICT Solutions introduceert de volgende fase in de automatisering van de transportketen: de ATX boordcomputer, die zowel met Android tablet als met vast scherm kan werken.


Chris Hardijk, Sales Manager bij Groeneveld ICT Solutions vertelt: “Hierdoor hoeft de vervoerder niet op voorhand te kiezen voor of een vast scherm of een tablet. Wisselen is op elk gewenst moment mogelijk, zonder een nieuwe boordcomputer aan te hoeven schaffen en te installeren, met alle kosten en tijdsverlies van dien. Dat is dus maximale flexibiliteit en toekomstbestendigheid in één oplossing.” Hardijk licht verder toe: “De ATX software en hardware is speciaal geschreven en gebouwd om zowel met een vast scherm als met een tablet te werken. De klant zal het verschil niet merken. Men kan werken via het “Bring your own device” principe of kiezen voor een vast Groeneveld scherm.” De Groeneveld ATX is er in vijf verschillende varianten: de boordcomputer met een vast scherm, de boordcomputer met een vast scherm in combinatie met een Android smartphone of tablet, de boordcomputer met een tablet of Android smartphone, de ATX boordcomputer als standalone applicatie of de ATX Charterapp op een mobile device. “Met dit brede gamma aan oplossingen zijn we in staat om zowel de grootste vervoerders, die actief zijn in meerdere takken zoals distributie, internationaal transport en zwaar transport, als kleinere partijen met enkele vrachtwagens, de voordelen van de ATX te bieden”, aldus Hardijk.

by TTM.nl

Wisselen is op elk gewenst moment mogelijk, zonder een nieuwe boordcomputer aan te hoeven schaffen en te installeren, met alle kosten en tijdsverlies van dien. Dat is dus maximale flexibiliteit en toekomstbestendigheid in één oplossing.” Hardijk licht verder toe: “De ATX software en hardware is speciaal geschreven en gebouwd om zowel met een vast scherm als met een tablet te werken. De klant zal het verschil niet merken. Men kan werken via het “Bring your own device” principe of kiezen voor een vast Groeneveld scherm.”
 
Elejére!